Ledige stillinger Østlandet

ledig-stilling.net gir i første rekke info om ledige stillinger på Østlandet. Du finner lenker til ledige jobber hos forskjellige arbeidsgivere på Østlandet, både i offentlig- og privat sektor.

Her er en liten oversikt over potensielle arbeidsgivere som har eller kan ha ledige stillinger på Innlandet:

- "Prima Assistanse er en profesjonell, trygg og nær leverandør av BPA-tjenester (brukerstyrt personlig assistanse). Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har kontorer i alle landets regioner."

- Ledige stillinger hos Glitre Energi, som ellers poengterer: "Våre medarbeidere skal få muligheten til å bli kloke, stolte og glade. Glitre Energi har gunstige støtteordninger for medarbeidere som ønsker etter- og videreutdanning."

- Ønsker du jobb i motekjedene Bik Bok, Carlings, Cubus, Dressmann, Volt eller Levis Store finner du info her.

- "Vi trenger hele tiden sykepleiere, spesialsykepleiere, leger, bioingeniører, helsesekretærer, samt andre yrkesgrupper innenfor helsefag. Det er også behov for teknisk, økonomisk og administrativ kompetanse."

- "Vi tilbyr jobbmuligheter over et stort spekter, og ønsker alltid dyktige medarbeidere velkommen med på laget."

- Interessert i å jobbe i KIWI. Se oversikt over ledige stillinger her.

- Ledige stillinger hos REMA 1000. Her kan du søke på arbeidssted (fylke), sektor og stillingsnivå.

- "Vestre Viken er en arbeidsplass med svært gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsker deg velkommen til å søke jobb hos oss." ledige-stillinger.net presenterer.

- ejobb.net gir oss lenker til ledige jobber i Oslo. Her finner du lenker til ledige stillinger i Oslo annonsert på finn.no, ledige jobber i NSB og ledige stillinger ved UiO, for å nevne noen.

- Avinor eier og driver 46 flyplasser i Norge. Her er en oversikt over hvilke stillinger som for tiden er ledige.


Du finner flere ledige jobber på Innlandet på ejobb.net.

vipps
ledig-stilling.net er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern